eurocompassdoo@gmail.com
037 44 32 77

Segedin

Grad sunca i vode – kako se najčešće naziva ovaj grad. Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode. Nekada uglavnom znan kao čuvar mađarske tradicije i prepoznatljivih brendova, poslednjih decenija se razvio u pravi turistički raj. Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju. Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti… Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare. U čardama kojih ima svuda možete uživati u najraznovrsnijim specijalitetima mađarske kuhinje kao i u čuvenim mađarskim vinima.

Program br. 16 DATUM 25.09.2021. CENA 25 e

Polazak iz Krusevca u 03h 30min.. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od tržnih centara ARKAD. Polazak za Srbiju oko 19h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja nagraničnim prelazima. Kraj programa.

U cenu je uračunato:
• Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji;
• Usluge vodiča/pratioca tokom putovanja
• Troškove organizacije i realizacije putovanja;
• Razgledanje prema programu.

U cenu nije uračunato:
• Individualni troškovi putnika.
• Medjunarodno zdravstveno putovanje

Način plaćanja:

  • Uplata celokupnog iznosa pri rezervaciji
  • Uplata avansa 30% od ukupne cene, a ostatak najkasnije 7 dana pre puta.
  • Placanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS 117.56

Izlet ne podleze garanciji putovanja

Cena je radjena na bazi 40 putnika, agencija zadrazava pravo otkaza izleta u slucaju nedovoljno skupljenog broja 3 dana pred putovanje