eurocompassdoo@gmail.com
037 44 32 77

MANASTIR MANASIJA – KRUPAJSKO VRELO- VODOPAD LISINE

MANASTIR MANASIJA – KRUPAJSKO VRELO-  VODOPAD LISINE

Polazak u ranim jutarnjim casovima sa usputnim pauzama radi odmora.       Dolazak u manastir Manasiju.  Manastir Manasija ili Resava  je zaduzbina despota Stefana Lazarevica cije se mosti,po misljenju nekih strucnjaka ,nalaze u juznom delu crkve. Manastirska crkva je posvecena Svetoj Trojici. Nakon obilaska nastavak putovanja prema Krupajskom vrelu. U istočnoj Srbiji, u podnožju planine Beljanice, nalaze se dragulji prirode kakvi se na prvu pomisao mogu naći samo u bajkama. U pitanju su kraška vrela. Na nadmorskoj visini od 220 m, zaštićeno netaknutom prirodom zapadne strane Beljanice, izbija Krupajsko vrelo. Posle obilaska I odmora  nastavak putovanja prema vodopadu Lisine.Vodopad Lisine se nalazi na padinama Beljanice.Vodopad se nalazi na recici Vrelu.Smesten je na oko 380 m nadmorske visine.U podnozju je formirano jezerce  male dubine.Zajedno sa izvorom recice Vrelo pod zastitom je drzave ,kao spomenik prirode.  Polazak u kasnim poslepodnevnim casovima.

DATUM   26.06.2021.                  CENA 1.500 RSD

U cenu je uključeno:

*prevoz autobusima turističke klase sa pratećom opremom,

*obilasci prema programu

*angažovanje licenciranih turističkih vodiča pratioca grupe

U cenu nije uključeno:

*individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.

Uslovi plaćanja: 30% prilikom rezervacije,ostatak 5 dana pre polaska ili na odlozeno placanje cekovima gradjana bez uvecanja.

Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40.U slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje 5 dana pre polaska ili spajanja grupe sa drugom agencijom.Pauze su planirane na 2-2,5h vožnje,zavisno od uslova na putu.