eurocompassdoo@gmail.com
037 44 32 77

ETNO SELO STANISICI

ETNO SELO STANISICI

DATUM 03.07.2021.

Polazak u jutarnjim casovima (oko 06h sa autobuske stanice ). Dnevna voznja autoputem preko Beograda I Sremske Mitrovice, sa usputnim pauzama do granicnog prelaza sa Republikom Srpskom. Dolazak u Bijeljinu. Obilazak manastira koji je posvecen sv.Vasiliju Ostroskom . Slobodno vreme do 13h.. Dolazak u Stanisice oko 13h I 30 min .
Etno selo Stanisici osnovano je 2003.godine, zahvaljujuci inspiraciji Borisa Stanisica. Vise od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kucama I predmetima koji ce sacuvati predstavu o jednom vremenu I kulturi zivljenja sa kraja 19. I pocetka 20. Veka. Rezultat je autenticno planinsko selo u sred semberske ravnice.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak oko 18h. Putovanje sa kracim pauzama. Dolazak oko ponoci.
CENA 20e

U cenu je uključeno:
*prevoz autobusima turističke klase sa pratećom opremom,
*obilasci prema programu
*angažovanje licenciranih turističkih vodiča , pratioca grupe

U cenu nije uključeno:
*individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.
*putno zdravstveno osiguranje

Uslovi plaćanja: 30% prilikom rezervacije,ostatak 5 dana pre polaska ili na odlozeno placanje cekovima gradjana bez uvecanja.Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40.U slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje 5 dana pre polaska ili spajanja grupe sa drugom agencijom.Pauze su planirane na 2-2,5h vožnje,zavisno od uslova na putu.